Ännu en underbar festivaldag

Jag älskar Pride. :D Och nu har syrran och jag ägnat en hel dag åt att gå på härliga föreläsningar med en massa härliga människor. Jag känner inte att jag kan göra riktigt rättvisa åt dagens upplevelser, så ni får läsa utdrag från programbladet istället...
 
 
En väldigt trevlig dag. :) Dock kändes det lite obehagligt imorse, när jag såg tre personer som var misstänkt lika nynazister stryka omkring utanför Pride-lokalerna. Jag mötte även en sådan person på hemvägen. :S Otäckt, tycker jag. Och en påminnelse om att verkligheten inte är sådär glammig och trygg och underbart accepterande som man lätt kan få för sig under de där få dagarna varje år när regnbågsflaggorna hissas och massor av regnbågsmänniskor träffas och man upplever en så fin gemenskap.
 
Men men...bara att hoppas att de där idioterna inte ställer till med något sattyg. Hittills har det i alla fall varit en alldeles underbar Pride-festival i Norrköping. :)
 
Som en liten bonus hittade jag en YOHIO-affisch som fick följa med hem...
 
 
Ja, just HITTADE. Jag är mycket väl medveten om mitt gedigna brottsregister när det gäller affischsnatterier...men den här affischen var faktiskt redan nedriven och låg där hopknycklad på trottoaren och bara VÄNTADE på att jag skulle komma och plocka upp den och ta med den hem. Och nu är den lagad, så gott det nu gick, och uppsatt på insidan av min klädkammardörr. Mycket vackert! :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback