And it's not theirs to speculate if it's wrong...

God morgon, alla fina människor!
 
Jag började morgonen med att ringa mitt andra samtal någonsin med dutt-dutt-telefonen. Morfar fyller nämligen år idag. Och han är precis som jag en morgonmänniska, så det gick alldeles utmärkt att ringa till honom vid halv sex på lördagsmorgonen. Han var vaken och hade hunnit hämta tidningen och allting.
 
Och nu sitter jag och väntar på att närbutiken ska öppna (klockan åtta) så att jag kan gå och köpa lite frukost. För kylskåpet gapar ju tomt i vanlig ordning. Jag använde den sista yoghurten för att svälja ner morgontabletterna tidigare imorse (mjölken tog slut igår kväll). Men det blev jag ju inte direkt mätt på.
 
Under tiden sitter jag och laddar inför dagen med Pride-passande musik...
 
 
Taylor har verkligen låtar för alla tillfällen. :) Just den här låten har jag länge tänkt göra en Brian-och-Justin-video till...men jag har inte riktigt kommit underfund med hur man sätter ihop olika rörliga klipp...speciellt inte sådana från upphovsrättsskyddade DVD-skivor...och jag tror inte att stillbilder skulle göra sig så himla bra i den här videon...så projektet får stanna på visionsstadiet ett tag till.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback