Trött men lycklig

 
Jag har haft en lång men väldigt trevlig dag idag. Det började med att jag på vägen till kurslokalen fick syn på Lady Dahmer - en av mina absoluta favoritbloggare. :D Jag blev helt starstrucked, men vågade såklart inte gå fram och prata med henne. Jag bara glodde lite, och gick sedan vidare.
 
Efter kursdagens slut gav jag mig ut på äventyr i Stockholms tunnelbanenät. Otroligt nog kom jag fram dit jag skulle utan några som helst missöden (tack vare att jag hade både karta och en lapp med uppgift om linje och station och så vidare med mig).
 
Vad skulle jag göra då? Jo, jag skulle träffa mitt Lyckopiller. Fast det visste han inte om. Han blev helt chockad när jag helt plötsligt dök upp på hans arbetsplats. :P Jag var rätt nervös innan, eftersom vi inte träffats på typ fem år(!), men när jag väl såg honom så släppte allt det där och det kändes bara så himla BRA. Vi pratade i över en timme och sedan skjutsade han mig till tunnelbanestationen och såg till så att jag kom ombord på rätt tåg. Jag fick hans nummer och vi ska kanske ses någon mer gång, och ta en fika eller så, innan jag åker hem till Norrköping igen. :) Han är så himla fin.
 
Men nu är det hög tid att jag går och lägger mig. Jag är så vansinnigt TRÖTT. :tired: Natti natti, alla fina människor.

Kommentarer
Livrädd

Jag som trodde du skulle ut och stalka landslaget inför landskampen mot Irland och så var det LYCKOPILLRET. Coolt! Hoppas du får en fortsatt fin vecka. KRAM

Svar: Haha, det trodde du va?? Verkligen något som jag skulle göra. :-P Tack, jag tror att veckan blir hur fin som helst. :-D Kramar
The Worrying Kind

2013-03-19 @ 22:40:14
Lillasyster

Sötunge <3

2013-03-20 @ 10:24:29

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback