Sista morgonen i Stockholm

För att slippa en repris av gårdagens hysteri, tog jag hissen ner till frukostbuffén redan vid kvart över sex idag. Undvikandebeteende - fy fy, Malin! Egentligen ska man ju utmana sig själv och möta sina rädslor och bla bla bla...men det hade jag ingen lust med idag. Och det behövde jag inte heller - vid kvart över sex var det bara ett tiotal personer i hela matsalen. Jag kunde ta god tid på mig runt bufféborden och jag kunde välja och vraka bland sittplatserna. Lite jobbigt att man fick så himla mycket uppmärksamhet från personalen, men annars var det lugnt.
 
Och nu sitter jag på rummet och väntar på att det ska bli dags att checka ut. Det är ju min sista dag i Stockholm idag. Det känns lite konstigt. Både skönt och lite sorgligt. Men vad härligt det ska bli att få träffa syrran och kissen ikväll! Och att inte behöva sitta och pressa in kunskap från morgon till sen eftermiddag dagarna i ända längre.
 
Missförstå mig inte nu - det har varit jätteroligt att gå på kurs! Men det blir rätt intensivt, det är väldigt mycket som ska bankas in på väldigt kort tid. Igår gick vi exempelvis igenom hela aktiebolagslagen (cirka 150 sidor lagtext uppdelad i 32 kapitel) på bara ett par timmar. Lärarna inledde med att tala om att det skulle bli ganska trist och att man sammanfattningsvis skulle kunna säga att lagen behandlar ett aktiebolags hela liv - bolaget föds i första kapitlet och dör i trettioandra och i de mellanliggande kapitlen behandlas allt som kan hända under dess livstid. Rätt bra sammanfattning, tycker jag. :P

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback