Morgoninlägg om gårdagen

Nu när det är morgon och jag inte är riktigt lika hjärndödstrött längre så är det väl bäst att jag passar på att skriva ett inlägg. ;)
 
Jag fick respons från en av mina kurskamrater på skrivarkursen igår. Han jämförde min roman med Forrest Gump! Herregud...här snackar vi förstklassigt beröm! :D
 
 
Eftersom jag sett klart på andra säsongen av The L Word och inte kan fortsätta titta på Sailor Moon förrän i helgen när syrran kommer på besök så ägnade jag eftermiddagen och kvällen (innan jag blev för trött) igår åt att ligga på kökssoffan och lyssna på YOHIOs nya album och läsa om medeltida kungligheter. :P
 
Idag fyller förresten mitt körkort 6 år. Eller jag kanske borde säga mitt extremt dyra id-kort - för det är vad jag använder det till. :P Jag har inte kört bil sedan i somras...och då var det bara en enda gång. Innan dess kommer jag inte ihåg när det var. Dels är jag rädd för att köra, dels tycker jag att det känns så onödigt med bilar när man kan gå eller cykla eller åka buss, spårvagn eller tåg.
 
Nähäpp. Nu ska jag sätta fart och börja jobba. Sjukt mycket att göra just nu...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback