Hotellets drug queen

Det kändes lite i magen när jag skulle gå ner till frukostbuffén förut (inte bara av hunger då alltså). Men nu visste jag ju att jag förväntades lämna mitt rumsnummer till "vakten" utanför matsalen. Och jag var inte fullkomligt skräckslagen, utan jag gick rakt fram till honom och log och hälsade god morgon. Och han var jättetrevlig - inte alls som den där surkarten från min första frukostbuffé förra året.
 
Eftersom jag var där så himla tidigt så var det inte så jättemånga andra gäster där. Jag fick ett eget bord och behövde alltså inte prata med någon av de andra gästerna. Men något "sitta ner i lugn och ro" blev det förstås inte. Jag slängde i mig maten och hällde sedan i mig ett glas mjölk på stående fot innan jag skyndade tillbaka upp till mitt rum.
 
Och här på rummet känner jag mig rätt hemma. För det första ser det ut EXAKT som rummet jag bodde i förra året. För det andra har jag spritt ut mina saker över hela rummet...
 
 
 
Vad skönt det var att ha Imovane igår kväll! Förra året glömde jag ju asken hemma...och då hade jag jättesvårt att sova. Visserligen vaknade jag till lite under natten, men insomnandet igår kväll gick i alla fall bra.
 
Har haft Imovane-asken på nattduksbordet ända sedan jag flyttade in igår eftermiddag, men nu har jag gömt undan den. Städarna kommer ju under dagen medan jag är borta. Visserligen tror jag väl att husalferna (som jag kallar dem) är professionella och hederliga, men tillfället gör ju tjuven - och att ha narkotikaklassade tabletter liggande framme på nattduksbordet kanske är lite väl provocerande.
 
Jag ska väl gå till "skolan" runt åttatiden tror jag. Och under tiden sitter jag här och lyssnar på Stockholms lokalradio. Vilket är rätt roande. Radiopratarna talar mycket pedagogiskt om för stockholmarna att det nu är vinter och att det därför kan vara kallt ute och att man måste klä på sig ordentligt för att inte frysa. Det är dessutom värsta hysterin kring att några bussar är FEMTON MINUTER försenade. Hahahahahaha!
 
 
Och i samband med uppmaningen om att stockholmarna ska klä på sig ordentligt passar man alltså på att spela en låt som upprepade gånger innehåller frasen "ta på dig jackan så går vi ut och går". ;)

Kommentarer
Lillasyster

Det är för att stockholmarna har inlärningssvårigheter, de vet ju t.ex. inte att "ä" ingår i alfabetet ;)

Grattis på 1-årsdagen till lilla fossingen förresten ;) <3

2013-03-19 @ 10:39:21

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback