Antiklimax

Idag kom ÄNTLIGEN klänningen jag beställde i början av februari. Jag var rädd att det även denna gång skulle ha blivit fel, så jag slet upp påsen så fort jag kom ut från närbutiken - och andades ut ett lättat TACK rätt ut i luften när jag såg de svarta prickarna på rosa botten.
 
Men så kom jag hem. Och provade den. Och insåg att den var ganska så jävla väldigt för liten. NEEEEJ!!! Den är tajt som en baddräkt, den är visa-rumpan-kort - och jag misstänker att det inte ens är samma klänning som den som var på bilderna. Längden på ärmarna, storleken på kragen, materialet i tyget...ingenting stämmer. :O
 
 
Men vad faaan...nu får det vara såhär. Jag orkar inte bråka mer. Och jag hoppas att jag antingen kommer gå ner en massa i vikt eller att klänningen genom användning och tvätt så småningom ska bli uttöjd...för jag vill faktiskt kunna ha den på mig (även i andra sammanhang än när jag är själv hemma med rullgardinen nerdragen).
 

Kommentarer
Lillasyster

Aaaaw :(

2013-03-08 @ 17:45:28

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback