The Power of Introverts

Jag får en himla massa spam, reklamerbjudanden, oönskade nyhetsbrev och annat skit till min jobbmejladress. Det brukar ta någon millisekund för mig att konstatera om ett mejl är värt att öppna eller om det ska gå direkt till papperskorgen.
 
För ett tag sedan var jag ytterst nära att slänga bort ett mejl där det stod om boken Tyst. De introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns av Susan Cain. Tack och lov hann jag ångra mig innan det var för sent.
 
Jag såg förstås genast till att beställa denna bok (som jag konstigt nog undgått att höra talas om innan) och nu har jag precis läst ut den. Vilken underbar, befriande, ögonöppnande läsupplevelse!
 
Jag skulle vilja skriva något smart och insiktsfullt och entusiasmerande nu, men jag är än så länge alltför uppfylld av alla nya positiva intryck och tankar som den här boken väckt att jag inte alls vet var jag ska börja. När jag lugnat ner mig lite och hunnit samla tankarna kanske det kommer ett mer djupgående inlägg om denna fantastiska bok. Tills vidare uppmanar jag er helt enkelt att genast införskaffa den och läsa den själva! Ni kommer inte att ångra er, jag lovar.
 

Kommentarer
Intersexorwhat

Det där låter som en spännande bok, ska nog ta och kolla upp den :)

Svar: Ja, gör det! :-)
The Worrying Kind

2013-06-26 @ 21:07:24
URL: http://intersexorwhat.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback