Språkproblem

 
Jag blev mäkta förvånad över att det efterfrågade läkarintyget från Cirkus Psyk kom redan idag.
 
Jag blev däremot inte så förvånad över att de skrivit intyget på svenska.
 
Hm. Vad ska jag göra nu då? Återuppleva hela den ångestframkallande proceduren med att begära ett nytt intyg - skrivet på engelska? Eller hålla tummarna och hoppas att det kommer funka med det svenska intyget i USA?
 
Suck.

Kommentarer
Caroline

Be om ett nytt tycker jag, så behöver du inte oroa dig för att det svenska inte ska fungera under resan! :) bättre lite nervös och oro nu än ännu mer sen. man kan inte maila och be om ett intyg eller? du kanske kan maila ifrån "mina sidor" så de förstår att det är ifrån dig :) Lycka till!

Svar: Jag kommer nog be om ett nytt intyg. Ska ringa redan på måndag faktiskt, lika bra att få det gjort. :-) Tyvärr kan man inte skriva till Cirkus Psyk via Mina Vårdkontakter, förmodligen på grund av att de inte vill få en massa självmordsbrev och dylikt...vilket gör att vi med telefonskräck typ aldrig kontaktar dem. :-S Jättedumt, men inte mycket att göra åt. Jag ringer på måndag...
The Worrying Kind

2013-06-22 @ 10:30:40
URL: http://knins.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback