Sova halva dygnet

Jag gick hem en kvart tidigare från jobbet igår. Jag var liksom fullkomligt utmattad och satt bara och stirrade på årsredovisningen framför mig. Och då är det väl lika bra att gå hem.
 
Väl hemma gick jag genast och lade mig. Jag BORDE ha rensat avloppet och skrubbat alla skrymslen och vrår och lyft upp alla kläder och kuddar och dylikt från golvet (för att hindra monsterinvasionens framfart) och jag VILLE sätta mig och spela Sims (nördig som jag är har jag nyligen skapat familjerna Swan, Cullen och Black där) men det enda jag KLARADE AV att göra var alltså att gå och lägga mig.
 
Jag somnade runt femtiden. Vaknade någon timme senare av ett telefonsamtal från syrran, men somnade snart om. Vid tvåtiden på natten vaknade jag och kände mig utvilad, men insåg att det inte var någon jättebra idé att ställa om dygnsrytmen på det sättet - så jag gjorde mitt bästa för att somna om igen. De sista timmarna av natten sov jag mycket oroligt, med otäcka mardrömmar om misshandel och våldtäkter och mord.
 
När väckarklockan ringde vid halv sex kände jag mig otroligt nog fortfarande trött. Efter denna halvdygnslånga sömn hade jag lätt kunnat sova några timmar till. Helt sanslöst.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback