Min rosa tillvaro

Tro det eller ej, men det är FOTBOLL på min teve! :O Jag motsatte mig det in i det längsta...men Per ville så gärna kolla...så då fick han det. Är jag inte självuppoffrande, så säg?!
 
Som ni ser har Per mycket dåligt inflytande på kissen.
 
Vi har även gjort trevliga saker idag. Shoppat och spelat spel. Jag köpte bland annat ett par rosa converse. En gång i tiden hävdade jag bestämt att jag ALDRIG skulle sätta på mig något rosa...och för inte alltför länge sedan hävdade jag att jag ALDRIG mer skulle köpa några converse...men man har väl rätt att ändra sig! :)
 
 
Det satt sådana där jobbiga larmgrejer i hälarna på skorna så det gjorde skitont att prova dem...och efter viss tvekan gick jag fram till kassan och frågade tjejen där om hon kunde ta bort larmgrejerna för att det gjorde så ont att prova. Jag var rädd att hon kanske skulle bli arg eller tro att jag tänkte sno skorna, men hon var jättetrevlig och hjälpsam...och så fick jag prova mina nya skor och det kändes jättebra - både passformen och självförtroendet. :)
 
Sedan gick vi till leksaksaffären, där jag köpte en Draculaura-docka och ett Hello Kitty-yatzy. Mogenhetsfaktorn är på topp. ;)
 

Kommentarer
Livrädd

Aha, det är inte bara blod och våldsamheter som fångar Sagas uppmärksamhet! ;)

Svar: Nej, det är tydligen jättespännande med karlar som jagar efter en boll också. :-P
The Worrying Kind

2013-06-08 @ 21:17:17

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback