Malin på krigsstigen

Efter att ha läst 90 högskolepoäng i kreativt skrivande och skrivit kandidatuppsats och allting så kommer plötligt min lärare och säger att det inte går att ta examen i detta ämne. Nähä? NÄHÄ?!? Varför i helvete ger man en kurs på C-nivå då, om den inte kan leda till någonting?! Hon lindar in det så fint med att jag självklart får tillgodoräkna mig poängen inom en annan examen...men det har jag faktiskt inte så mycket glädje av, eftersom jag genom åren har skrapat ihop sammanlagt 450 högskolepoäng och verkligen inte är i behov av fler poäng att tillgodoräkna mig.
 
Och när vi ändå är inne på anledningar till krig så kan jag ju nämna Körsbärsdalens balkong. Den har hållit på att rasa sönder och samman typ hela våren, så vi har inte vågat gå ut på den. Efter mycket tjat skickade hyresvärden äntligen två hantverkare för att fixa den (en av dem såg ut precis som Justin, men det var väl också den enda positiva aspekten av den här cirkusen). Hantverkarna hackade loss lite betong från taket och samlade i ett hörn av balkongen...men sedan har det inte hänt något mer. Och hyresvärden har den stora fräckheten att hävda att balkongen är FÄRDIG nu! Så nu på morgonen har jag tagit några bilder, som bevismaterial för att den inte alls är färdig...
 
Är det meningen att det ska se ut såhär?!

Kommentarer
Lillasyster

Vad i helvete!?

2013-06-06 @ 15:13:26

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback