Jag fånlog ganska länge efteråt

Men kära nån...all denna herpeshysteri har ju alldeles fått mig att glömma bort att berätta om gårdagens stordåd! :O Jag hade bokslutsgenomgång med en kund - alldeles själv!! Jag frågade chefen om han hade möjlighet att vara med, men när han sa att han inte hade det freakade jag inte ur utan konstaterade lugnt att "då får jag väl klara mig själv då".
 
Jag kom tidigt till jobbet, kokade kaffe som jag hällde upp i termosen för att det inte skulle kallna, öppnade fönstret i konferensrummet för att det inte skulle kännas så instängt när kunden kom, ställde fram kakor och servetter, kopierade årsredovisningen och deklarationen så att vi alla tre (kunden hade sin fru med sig) kunde sitta och bläddra i dem, kollade igenom bokslutet några extra gånger för att vara förberedd på eventuella frågor som skulle kunna tänkas komma upp...och ja, jag var SKITNERVÖS - men bara timmarna innan, inte flera dagar innan som förr i tiden. :)
 
Vi pratade i nästan en timme och kunden sa att jag var duktig och hade gjort ett jättebra jobb och både han och hans fru försäkrade att de var jättenöjda och att de mer än gärna anlitar mig/oss när det blir dags att göra bokslut och deklaration igen nästa år. :D
 
Ångestmonstret stack förstås fram sitt fula tryne och påstod att de bara sa så för att vara snälla eftersom de märkte hur jävla nervös jag var...men nu skiter vi i Ångestmonstret, tycker jag. Hen har ändå aldrig något vettigt att säga.
 

Kommentarer
Per

Wow, vad häftigt! Du är väldigt ambitiös och verkar vara fantastiskt duktig på ditt jobb - fortsätt så men slit inte ut dig! :-)

Svar: Tack så mycket, fina Per! :-)
The Worrying Kind

2013-06-13 @ 21:16:47
URL: http://pereriksson.blogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback