Hur låter en giraff?

Man funderar över många märkliga saker när man är under Imovane-påverkan. Som i förrgår kväll, när jag plötsligt började undra hur en giraff låter. Bara sådär. Så jag plockade fram dutt-dutt-telefonen och började söka på YouTube (drogspärren var visst inte aktiverad). Men det är ganska svårt att göra sådant när man inte är vid sina sinnens fulla bruk, så jag lade ner det projektet efter en stund och gled in i sömnen istället.
 
När jag vaknade hade jag förstås glömt mitt desperata behov av att få veta hur en giraff låter. Och jag kom inte ihåg det förrän jag drogat ner mig igen på kvällen. Men jag var visst inte riktigt kapabel att göra några djupare efterforskningar då heller.
 
Men nu är jag något sånär redig i huvudet (om man bortser från hur groggy jag blir av tabletterna jag fick utskrivna i tisdags och av att jag jobbar så himla mycket), så nu har jag äntligen lyckats ta reda på hur giraffer låter.
 
 
Så. Nu kan jag sova lugnt, när jag berikat mig själv med detta livsnödvändiga vetande. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback