Starka känslor av olika slag

Egentligen är det väl ingen idé att skriva något inlägg just nu, för eftersom det är söndagskväll vet ni ju redan vad jag kommer att skriva.
 
SÖNDAGSÅNGEST. :bigeyes:
 
Precis. Och när jag gick genom stan tidigare idag insåg jag att månen redan hunnit bli halvfull...vilket innebär att det inte kommer dröja alltför länge innan mina varulvsgener ger sig till känna. :O Som om det inte vore illa nog att det är söndag. Fattas bara att jag skulle få mens snart också - men det har jag tack och lov redan haft, så på den fronten är det lugnt.
 
Jag har slagit ihjäl tiden denna söndag genom att tvätta, hjälpa syrran att skruva ihop några Ikea-hyllor (och lovat mig själv att aldrig någonsin ever again handla någonting som inte är färdigmonterat när man köper det), handla mat, läsa ut första Queer as Folk-romanen (holy shit, säger jag bara!)...och nu överväger jag att gå och lägga mig. :tired: Förmodligen med en Imovane (med anledning av den mycket förvirrande kombinationen av söndagsångest och reaktion på nyss utlästa på-den-hårfina-gränsen-mellan-relationsdrama-och-porr-balanserande-boken).
 
Jag lyssnar förresten fortfarande på samma låt som jag lyssnat på i princip hela helgen. Jag är mycket väl medveten om att jag redan postat videon (och en cover av Lyckopillret) här på bloggen den här veckan...men här kommer den igen. ;) Som en liten godnattvisa. Natti natti!
 

Kommentarer
Lillasyster

Vilken ansvarstagande syster du har som ger dig påååååååårrbok ;) jättemysigt att du kom hit idag <3 kramas, hoppas du kan sova <3

Svar: Jaa, tack så mycket! :-D Jo, jag kunde sova...efter lite Imovane. :-P Kramar <3
The Worrying Kind

2013-01-20 @ 22:54:38

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback