Sömn, bögar och social fobi

Lördagar har plötsligt blivit mina sova-ut-dagar. Förut gick jag upp (nästan) lika tidigt som i veckorna, men nu har jag börjat sova halva förmiddagen. :O Jag antar att det beror på att jag går och lägger mig alldeles för sent på vardagskvällarna numera - när lördagen kommer behöver jag helt enkelt sova ifatt. Men det känns ändå jävligt märkligt att fortfarande ligga kvar i sängen när klockan närmar sig tio. Då har ju typ hela dagen redan gått. :S Jag måste helt klart försöka återgå till mina somna-tidigt-vanor i veckorna!
 
 
Apropå sömn så hade jag en väldigt märklig dröm inatt. Det hände en hel del suspekta saker i den, men det mest anmärkningsvärda var nog att jag hade sex med ett bögpar. :blush: :blush: :blush: Nog för att jag är bögfetischist, men detta var väl ändå lite over the limit.
 
 
Idag ska jag ägna mig åt att studera en bok som kritiserar och ifrågasätter hela fenomenet social fobi. :O Jag läste inledningen igår kväll, och den gjorde mig både provocerad och intresserad. Eftersom jag fick ägna X antal år åt att få omgivningen att fatta att jag faktiskt är sjuk, blir jag inte så himla glad åt teorier som hävdar att det överhuvudtaget inte ligger något sjukt i mitt tillstånd. Samtidigt välkomnar jag ett ifrågasättande av DSM, som jag tycker har fått läskigt stor makt när det gäller att avgöra vad som är sjukt och vad som inte är det.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback