Relationsdröm

Jag hade en sådan märklig dröm imorse (den fick mig att känna mig som Justin i andra säsongen av Queer as Folk, när han möter Ethan och inser att det finns annat han vill få ut av en relation än det Brian är beredd att ge honom). Jag var tillsammans med L och kände mig sådär oälskad och miserabel som hon fick mig att känna mig framåt slutet. Och så träffade jag en annan tjej, på ett bokantikvariat. Hon satt vid ett bord och läste Sarah Waters och jag tittade nyfiket på henne men vågade såklart inte prata med henne.
 
Nästa gång jag kom till bokantikvariatet var hon där igen, och då tog hon initiativet och kom fram och pratade med mig. Och jag kände genast att det här var en person som jag tyckte om, som gjorde mig glad, som jag kände mig trygg med, som jag skulle kunna se en framtid tillsammans med. Och just då kom L tillbaka (hon hade varit i en annan del av butiken) och jag kände mig som en ertappad förbrytare.
 
Som om jag gjort något fruktansvärt genom att prata med en annan tjej. Som om L inte gjort värre saker mot mig. Som om jag inte förtjänade en stunds glädje mitt i misären. För jag sa hej då till Sarah Waters-tjejen och följde med L hem och försökte släta över det hela som något mycket mindre viktigt än vad det faktiskt var och fortsatte min eländiga tillvaro med den likgiltiga L. Ändlösa dagar av att försöka hålla mig över ytan, hindra mig själv från att falla isär, upprätthålla happily-ever-after-fasaden, få L att stanna hos mig till varje pris - trots att jag så uppenbart inte mådde bra tillsammans med henne.
 
Vad vill den här drömmen säga mig? Att jag inte har bearbetat färdigt än? Att jag borde släppa lite på min hårda relationsmoral och inte se otrohet i svart eller vitt? Att kärleken kan bjuda på annat än lidande? Jag vet inte. Men jag kände mig väldigt förvirrad när jag vaknade.
 

Kommentarer
Lillasyster

Det är då du kan konsultera din lillasyster ;) Vill gärna diskutera det med dig, om du vill <3

Svar: Törs jag det? ;-)
The Worrying Kind

2013-01-04 @ 11:08:26

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback