Påverkad

Efter jobbet gick jag till apoteket för att hämta ut lite mer Imovane (jag är liksom inne på askens sista karta och så kan vi ju inte ha det). Jag behövde inte betala ett öre för den kära lilla asken, för jag har tydligen kommit upp i frikortsnivån. Redan?! Jag tycker inte att det var särskilt länge sedan mitt senaste frikort gick ut. :P
 
På måndag ska syrran och jag gå på bio. Förhandsvisning av EGO. :)
 
 
Jag var och hämtade ut biljetterna efter att jag varit på apoteket. I vanlig ordning var jag ute i extremt god tid och stod och hängde inne på Filmstaden mer än en halvtimme innan gallret vid biokassorna hissades upp. Jag var självklart först på plats och jag kände mig väldigt exponerad och utsatt där jag stod.
 
Men jag ringde till syrran och pratade med henne i nästan 20 minuter och under den tiden hann det samlas lite fler biokunder vid gallret. Och då borde jag väl känna mig lite lugnare, när jag inte stod där alldeles själv längre? Men nähädå, då tyckte jag att det var jobbigt att vara omgiven av så mycket folk istället. Suck.
 
Jag blev mer medveten om de andra människorna när syrran och jag lagt på. Och ju närmare öppningsdags det blev, desto mer nervös blev jag. :bigeyes: Den sista kvarten stod jag och upprepade Hej-finns-det-fortfarande-biljetter-kvar-till-EGO om och om igen inne i huvudet. Man hinner upprepa det ganska många gånger på en kvart faktiskt...
 
Till slut började gallret hissas upp och jag kände mig inte så lite desperat när jag smet in under det och pilade fram till en kassa och hasplade ur mig min väl inövade replik. :O Men när jag gick därifrån med två biljetter i plånboken kändes det jättebra. :thumbup:
 
Jag kände för att fira och gjorde en avstickare till Ica för att införskaffa några blåbärsmuffins (min stora last just nu). När jag stod i kassakön kastade jag en snabb blick mot tidningshyllan och hajade till när jag oväntat fick syn på Taylor på omslaget till Cosmopolitan. :D Jag fick påminna mig själv om att det är en jävla skittidning - och att det inte slutar vara en jävla skittidning bara för att Taylor är på framsidan - för jag stod och suktade efter den och var verkligen SÅ nära att köpa den. Jag är så himla lättpåverkad. Men inte hur lättpåverkad som helst.
 

Kommentarer
Lillasyster

"Det lönar sig att kämpa emot - fleeeera har överlevt" ;) Nejdå, tycker du var duktig som motstod tidningen :) och som stod där själv. Hade ju gärna pratat mer, men det var ju sån jäkla sorl i bakgrunden :/ ska bli mysigt med bio <3

2013-01-10 @ 19:14:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback