Jag blir ju alldeles till mig i trasorna!

Rastlösheten tog en paus. För jag mindes plötsligt vad min bästaste syster gav mig i julklapp. Queer as Folk-romaner! (Som jag sjukt nog inte kommit mig för att läsa än.) Så jag plockade fram den första, Every Nine Seconds, och lade mig och avverkade några kapitel. OMG!!! :love: Ett HETT tips till Kristin och TantMango och alla andra QaF-fans där ute! ;)
 
 
Jag blev förstås sugen på att sätta mig och skriva (QaF bidrar alltid med utmärkt inspiration till sexscener, hehe). Men så hamnade jag visst på YouTube istället. Och hittade en av mina absoluta favoritscener. :D Andra säsongen, andra avsnittet, precis i slutet. Oh dear... :love: Jag ville lägga upp den här, men inbäddningen var inaktiverad. :S Så ni får en länk istället (observera att ni kanske måste inaktivera YouTubes barnförbjudetspärr för att kunna se den).

Kommentarer
Kristin

Åh. Har inte varit inne här på ett tag, så har inte sett att du har skrivit om de här böckerna. Låter ju absolut intressant! :D

2013-01-27 @ 19:24:18
URL: http://www.thechocolatebox.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback