Får man strypa filmskapare?!

Aaaah, jag blir fan galen!! :mad:
 
Detta är andra kvällen i rad som jag tänker att jag ska avsluta dagen med en mysig filmkväll. Det är också andra kvällen i rad som jag (dumt nog) väljer en film jag aldrig sett förut - och får psykbryt över hur den slutar.
 
Igår såg jag Welcome to the Rileys. Olyckligt par som förlorat sin dotter i en bilolycka åtta år tidigare och som sedan dess förlorat både sig själva och varandra i sin sorg. Knarkande 16-åring som rymt hemifrån, bor i ett ruckel och jobbar som strippa/prostituerad. Dessa möts och hjälper varandra att börja leva igen. Allting tyder på att flickan ska lämna sin miserabla tillvaro och följa med paret hem och bo hos dem. Men vad händer i slutet av filmen? Hon drar till Las Vegas istället. End of story.
 
Idag såg jag Mot väggen. Medelålders olycklig knarkare (what's up med alla dessa knarkare?!) känner sig död inombords och försöker ta livet av sig. Ung olycklig tjej står inte ut med sin kontrollerande muslimska familj och försöker ta livet av sig. De olyckliga tu möts på sjukhuset och bestämmer sig för att gifta sig. Det är bara en ren formalitet - hon slipper ifrån sin familj och han får någon som tar hand om honom. Men efter en tids äktenskap blir de faktiskt kära i varandra. Och så levde de lyckliga i alla sina dagar? Skulle inte tro det. Vissa omständigheter gör att de skiljs åt, och när de efter mycket om och men ses igen tror man förstås att NU - nu kommer happily ever after. Men nähädå. Hon stannar kvar i den nya tillvaro hon byggt upp medan han har varit borta, och han tar bussen mot nya äventyr. End of story.
 
Objects of my frustration.
 
Nästa gång jag ser på film får det verkligen bli något Hollywood-sliskigt med happily-ever-after-garanti. Helst en film jag redan sett typ tusen gånger. No nasty surprises. Pretty Woman ligger nära till hands. Ja. Den får det nog bli. :thumbup:

Kommentarer
Lillasyster

Hehehe men du, man vet ju liksom hur det går för Henrys fruar, men det är liksom spännande ändå att följa vägen dit ;)

Men jag blev också paff över slutet på The Rileys, jag trodde hon skulle bli adopterad :S

2013-01-17 @ 22:09:06

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback