Brytpunkt

Jaha. Första dagen på ett helt nytt år. Jag tycker faktiskt att det är lite läskigt. :O Hur kommer det nya året att bli? Lika bra som det förra? Bättre? Eller sämre?! :bigeyes: Man vet inte...och det är jobbigt, men inte så mycket att göra åt. Får väl helt enkelt vänta och se. :question:
 
Sista dagen på förra året var i alla fall trevlig. :thumbup: Först några evenemang här i stan och sedan trerättersmiddag med familjen hemma hos mamma. :)
 
 
Och nu är jag hemma i stan igen. Har tittat på The Hunger Games (som jag köpte igår), städat undan julen, gjort några matlådor och diskat. Och imorgon är det dags att återvända till Körsbärsdalen... Det är mycket som händer där just nu. Alla bokslut som ska påbörjas, alla nya kunder jag blivit tilldelad, alla finesser i nya datasystemet jag måste lära mig...och så rekryteringen av nya invånare ovanpå det! Jag blir rätt överväldigad när jag tänker på det...men det känns verkligen som en spännande utmaning att ta sig an. Hoppas bara att allting blir bra nu...
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback