Bekräftelse och andra belöningar

By the way...en av de sista sakerna Duvdrottningen gjorde idag var att uppmana mig att ringa ett telefonsamtal. Jag sparkade genast bakut och försökte smita undan med att "jag gör det imorgon". :O Men hon lirkade med mig för att jag skulle göra det idag. Så jag lyfte luren och slog numret och kände pulsen eskalera och andningen börja likna människornas på Pandora när de inte har syrgasmaskerna på sig (ja, jag har tittat på Avatar ikväll).
 
Men så svarade en vänlig människa som hette Malin och jag gjorde en grej av att vi hette likadant och så bad jag artigt om informationen jag behövde och tackade så mycket och några minuter senare kom det efterfrågade faxet som jag kunde vifta med som ett slags diplom på min bragd. :thumbup:
 
Och när jag kom hem stod mitt nya dockskåp och väntade på mig i garderoben (instängt, för att inte kissen skulle demolera det). Hokus pokus (eller snäll familj som agerar logistikfirma). Det är så himla superjättefint så jag tror jag dör!! :D
 
Detta var mitt allra första köp via mitt konto på Tradera, och nu har jag fått mitt allra första omdöme...
 
 
...och det gjorde mig verkligen glad. :) Jag knarkar ju bekräftelse, och det här var en mycket bra avslutning på en mycket bra dag. Saker och ting går verkligen min väg just nu.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback