Post-jul-utmattning

Idag sov jag till efter klockan tio! :O Helt sjukt. (Ja, jag var förstås uppe och besökte kylskåpet och toaletten och umgicks med kissen en del under natten och tidiga morgonen som vanligt, men det var inte förrän framåt förmiddagen som jag bestämde mig för att det fick vara definitivt slut på nattsömnen.)
 
Har ägnat mina få vakna timmar åt att plugga japanska. Ett och ett halvt kapitel i läroboken...och så en volym Junjou Romantica. ;)
 
Funderar på att packa upp de tre stora kassarna med julklappar som jag tillfälligt dumpat i garderoben i väntan på att jag skulle få tid och ork att ge dem en värdigare behandling. Jag fick så många fina julklappar i år, jag blev alldeles rörd. Bland annat hade syrran specialbeställt en fotobok med bilder från vår Kalifornien-resa i augusti. Jättefin!
 
Fast jag vet inte om jag orkar packa upp just nu. Jag orkar inte ägna mig åt romanskrivande heller, även om det också är något jag känner för att göra. Jag funderade lite på att besöka mellandagsrean tidigare idag, men bara tanken gjorde mig smått illamående. Egentligen vill jag nog helst bara gå och lägga mig och sova igen. Jag är så himla trött.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback