Julbord och studier

Har Malin alldeles gått ner sig i PMS-träsket nu eller varför har hon inte bloggat???
 
Nädå, det är lugnt. Jag hade väldigt mycket att göra på jobbet igår (jobbade från tjugo i sju på morgonen till fem på eftermiddagen) och sedan åkte alla Körsbärsdalens invånare iväg till ett charmigt värdshus långt ute i bushen och åt julbord. Ja, JAG åt förstås inte av den vidriga köttkavalkad som kallas julbord, jag fick minsann en egen vegetarisk och allergianpassad trerättersmeny. :) Jättegott och trevligt. Och väldigt fint, med den nyfallna gnistrande snön utanför fönstret (inte sådär jättekul att åka på slingriga små vägar tillbaka till stan senare på kvällen i becksvart mörker och slirig snö, men det är sådant man får ta).
 
Jag kom inte hem förrän bortåt tiotiden igår kväll och kände mig då mer död än levande av trötthet. Så idag blev det sovmorgon - jag gick nog inte upp förrän bortåt åtta! :O
 
Och nu är det meningen att jag ska plugga. Jag har liksom en ännu ej påbörjad analys att skriva - med deadline imorgon. Så det är väl bäst att jag sätter fart. Även om jag känner betydligt mer för att sova några timmar till eller läsa lite Junjou Romantica (det är nästan en hel vecka sedan sist - jag har fan abstinens!!!) eller fixa ihop en musikvideo till en låt jag lyssnar väldigt mycket på just nu eller skriva på Sherwood-romanen...men allt det där får vänta, för jag måste faktiskt fokusera på svensk jämställdhetspolitik just nu.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback