En zombie gör entré

Shit alltså. Att baka pepparkakor till mitt i natten är verkligen inte att rekommendera. Jag kände mig halvdöd när klockan ringde imorse och snoozade i flera timmar(!) innan jag äntligen orkade pallra mig upp ur sängen. Det dunkade i huvudet och jag kände mig nästan bakfull. Tryckte i mig några värktabletter tillsammans med de ordinarie morgonmedicinerna, mejlade till chefen och förklarade min frånvaro, drog på mig lite kläder och traskade sent omsider iväg till jobbet och kom dit lagom till förmiddagsfikat.
 
Så det blev en ganska kort dag idag, denna min näst sista arbetsdag innan julledigheten. Och när jag kom hem förut satte jag igång en skiva med mina stora idoler från högstadietiden och lade mig i ett lavendeldoftande bad. Väldigt avkopplande, så nu känner jag mig lite sådär mysigt groggy som jag ju tenderar att göra när jag har badat. Funderar på att gå och lägga mig snart. Egentligen känner jag för att skriva lite på Sherwood-romanen, men det orkar jag nog inte. Så det får nog bli sängen i alla fall. Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback