Dag 1 i Stockholm avklarad

Ligger i min hotellsäng och känner mig lite lagom halvdöd av trötthet. Jag är nöjd med dagen, även om den varit väldigt lång och påfrestande.

Till att börja med fick jag andnöd när jag klev in i väntsalen på tågstationen hemma i Norrköping. Det var massor av folk och trångt och stimmigt. Jag insåg att jag inte skulle överleva en hel lång halvtimmes väntetid därinne, så jag gick ut och ställde mig och frös på perrongen istället. Brrrr...

Själva tågresan var rätt behaglig. Jag lyssnade på musik och åt clementin och funderade på allt och ingenting.

Men när vi rullade in i Stockholm...när jag såg alla husen och människorna...då fick jag ångest igen. Och jag tänkte att jag inte skulle fixa det. Jag fick påminna mig själv om att jag faktiskt gjort detta förut - och att jag dessutom klarat av att vandra runt i såväl San Francisco som Los Angeles. Två dagar i Stockholm borde inte vara någon big deal.

Och det kändes faktiskt ganska bra att promenera från Centralen till hotellet. Jag har ju bott på det här hotellet några gånger vid det här laget och känner mig rätt hemma här (och överväldigas inte längre av den eleganta miljön eller alla kostymnissarna).

Mina kurskamrater verkade snälla, om än inte så pratsamma. Under hela dagen har vi knappt pratat med varandra, i varje paus har liksom alla i klassrummet tagit upp sina dutt-dutt-telefoner och suttit och blippat med dem istället för att småprata med bordsgrannarna - en umgängesform som förstås passar osociala mig alldeles utmärkt. ;)

Efter kursdagens slut bestämde jag mig för att gå på jakt efter Yohios parfym, eftersom den inte säljs i Norrköping. Shopping i centrala Stockholm visade sig vara fullkomligt livsfarligt - på bara några minuter hann jag göra av med nästan 800 spänn! :O Så jag bestämde mig ganska snart för att återvända "hem" till hotellet.

Nu ska jag kolla på julkalendern och sedan ska jag sooova! Natti natti!


Kommentarer
Lillasyster

Vilket fancy rum! :)

Tycker du har varit väldigt duktig idag, hjärtat! :) <3

Svar: Tack, gullunge! <3
The Worrying Kind

2013-12-09 @ 22:51:53

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback