Stranger in an all night diner

Det blev inget parkbesök idag, det får bli en annan gång. Jag låg på sängen och vältrade mig i ångest inför morgondagens resa till Los Angeles istället. Och när syrran väl lyckades lugna ner mig var det redan kväll och väldigt olämpligt att gå till parken. Så vi gick till en mysig liten diner driven av jättegulliga bögar istället. Vi hade tänkt köpa take away och äta hemma på hotellrummet, men vi blev infösta i ett bås och där var det rätt trevligt så vi bestämde oss för att stanna där och äta. Andelen kvinnor i lokalen ökade avsevärt när vi gjorde entré. Det var uppenbarligen ett bögställe. Men vi blev väldigt väl mottagna och jag är obeskrivligt stolt över att jag ännu en kväll lyckats beställa mat trots Ångestmonstrets tappra försök att svälta mig till döds.

Nu till lite mindre aptitliga nyheter. Tidigare idag såg vi en kille på stan som endast var iklädd ett guldigt litet fodral som med nöd och näppe täckte hans mest privata del. Jag trodde knappt att det var sant. Och när vi kom tillbaka till hotellet efter dinerbesöket förut stötte vi ihop med grannen vars sexuella aktiviteter vi blev öronvittnen till imorse. Pinsamt!

Dinerbesöket ja...jag fick faktiskt lite Queer as Folk-känsla av det. Nästan så att jag väntade mig att Debbie Novotny skulle komma fram till oss när vi satt där i båset. Men det gjorde hon förstås inte.

Nu är det nog sovdags faktiskt. Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback