PANIIIK!!!

 
Man kanske inte ska säga till sin chef att han är dum. Men det gjorde jag i alla fall idag.
 
Fast det är inte därför jag har panik.
 
En kund bad oss att närvara när de ska bli utfrågade av Skatteverket om några veckor. Jag tänkte att det skulle bli lite läskigt, men ganska spännande ändå. Chefen skulle ju sköta snacket, jag skulle ju mest följa med som en söt liten sidekick. Trodde jag, ja. Men idag meddelade chefen att han inte kan följa med, utan att jag ska åka dit själv.
 
Och det var då jag sa att han var dum.
 
Jag försökte med både snälla-låt-mig-slippa och jag-vill-för-fan-inte, men ingen av metoderna fungerade. Till slut kom jag med ett uppgivet VARFÖR? och då sa chefen, som om det vore helt självklart, att "du är den enda som kan".
 
Han tycker alltså att jag är duktig, att jag är mer kompetent än somliga andra. Och det känns ju himla trevligt. Fast när det får sådana här konsekvenser - att jag måste åka iväg på skitläskiga uppdrag - så känns det allt annat än trevligt.
 
Men men...det är inte mycket jag kan göra åt det. Det är väl bara att förbereda mig så mycket jag bara kan...och sedan åka dit och göra mitt bästa. Förhoppningsvis överlever jag till och med. Om jag har tur alltså.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback