Handledning, drogregn och morddröm

Idag var första arbetsdagen för vår nya kollega i Körsbärsdalen. På något sätt hamnade ansvaret för att introducera henne på MIG. :O Det gick lite stapplande och trevande i början, men eftersom jag numera känner mig så pass hemma både i miljön och med arbetsuppgifterna och eftersom den nya kollegan är en rätt framåt person som inte är rädd för att ställa frågor och ta initiativ, så flöt det snart på ganska smidigt. :)
 
På hemvägen gick jag ett varv förbi apoteket. Det började liksom bli lite glest mellan förpackningarna i medicinskåpet, och så kan ju inte The Drug Queen ha det. ;) Jag hämtade ut receptbelagda mediciner för nästan två tusen spänn - alldeles gratis, eftersom jag har frikort. Och så passade jag på att köpa lite ej receptbelagda mediciner för några hundra när jag ändå var där. :P
 
Inatt hade jag förresten en fruktansvärd mardröm. Jag drömde att Blomman (min tonårsbästis) hittades mördad! :O När jag vaknade ville jag förstås genast kasta mig över mobilen och kolla om hon var okej - så brukar jag liksom göra när jag drömmer att någon jag bryr mig om far illa på något sätt. Men så kom jag ihåg att Blomman har sagt upp bekantskapen med mig. :S Så jag intalade mig själv att en dröm är en dröm och inte har någonting med verkligheten att göra, och att jag därför inte alls behövde kontakta Blomman för att försäkra mig om att hon fortfarande var vid liv.

Kommentarer
unwanted and wanted

Kontakta blomman drömmen kanske var ett sätt för er två attåterfå er konrakt.. Kram

Svar: Jag tvivlar på det...men tack i alla fall, fina du. :) KRAM
The Worrying Kind

2013-04-02 @ 21:50:33
URL: http://unwantedandwanted.blogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback