Vad är det som tynger mig?

Jag har haft ångest idag. :( Ingen direkt panik, mer en molande känsla inbäddad i orosmoln. Och ändå har jag doftat ljuvligt av Wonderstruck och lyssnat på Taylor hela dagen. Och jag har löst ett bokföringsproblem åt en kund utan att behöva fråga någon kollega om hjälp (jag bara dubbelcheckade med henne om jag gjort rätt innan jag kontaktade kunden) och jag har tagit emot en nisse från Skatteverket som skulle hämta pärmar och jag har svarat i telefon flera gånger och chefen har anförtrott mig ett mycket viktigt uppdrag och jag har beställt tågbiljetter till nästa veckas resa till Göteborg...och ändå känns det sådär oroligt inom mig. Kanske är det för att jag precis har fått mens? Eller den ständiga osäkerheten inför framtiden? :question:
 
 
Nåja. Nu ska syrran och jag snart iväg på förhandsvisning av en film som har biopremiär på fredag. Det blir nog trevligt, och förhoppningsvis kan det skingra orosmolnen för en stund.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback