Socialfobisk mardröm

Jag hade en fruktansvärd mardröm inatt. :bigeyes: Jag skulle börja skolan, och eftersom jag inte hittade till klassrummet kom jag för sent. Tack och lov var det fler som kom för sent, så jag kunde smita in tillsammans med dem. Men alla andra hade kompisar som de kunde sätta sig bredvid. Jag tassade runt i klassrummet och sneglade försynt på platser som verkade tomma, men ingen erbjöd mig att slå mig ner där och snart kom det någon annan som var mer välkommen än jag eller så låg det plötsligt böcker där som visade att platsen var upptagen. Snart var alla stolar ockuperade, och jag ensam stod fortfarande upp. Det var hemskt! Den sura läraren (som påminde läskigt mycket om en av häxorna jag råkade ut för på gymnasiet) sa att "så går det när man kommer för sent" och sa att jag kunde sitta längst bak, på en extraplats vid ett ensamt litet bord. Jag kände mig väldigt uttittad, ensam, ångestfylld och orättvist behandlad. :(
 
 
Känslan höll i sig en lång stund efter att jag hade vaknat. Ända tills jag nåddes av nyheten att Obama vann valet och får sitta kvar som president i fyra år till. Det finns visst lite rättvisa i världen i alla fall. :thumbup:
 

Kommentarer
Lillasyster

Min sötunge <3

2012-11-07 @ 09:52:31
Ines

Åh, såna mardrömmar har jag ofta i vaket tillstånd. Minns en gång när jag kom försent och ramlade på vägen till en ledig plats, hela klassen stirrade och fnissade och jag höll på att gå sönder av ångest.

Svar: Jag har också haft sådana mardrömmar i vaket tillstånd. Hemskt!!!
The Worrying Kind

2012-11-08 @ 18:21:46
URL: http://depressed.webblogg.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback