En kniv i ryggen

 
En gång var hon min bästis. En gång var jag till och med lite kär i henne. :blush: En gång var hon en av de viktigaste personerna i mitt liv.
 
Och nu har hon tagit bort mig som vän på Facebook. Och jag fattar ingenting. Jag menar, vad fan har jag gjort henne?! :O
 
Jag vet att jag har lätt för att hemfalla åt konspirationsteorier...men denna känns faktiskt mycket trolig. Speciellt med tanke på att en annan person också tagit bort mig som vän nyligen. Och båda är vän med en viss person som snackat en hel del skit om mig.
 
Sorligt att de lyssnar på sådant, utan att bry sig om att vända sig till mig för att få höra båda sidor av saken.
 
But it's their loss.

Kommentarer
Monika

PRECIS!! Deras förlust!! Men, jag vet precis hur det känns att liksom bli bortvald... KRAM

2012-11-17 @ 08:35:51
Lillasyster

Du behöver inte den sortens människor i ditt liv. Upptäckte att jag också blev borttagen igår - men trots att jag gick igenom vännerlistan flera gånger kunde jag inte komma på av vem! Men förstår att det är annorlunda för dig. Tycker du ska fråga den-där-som-inte-vågar-höra-av-sig-till-mig varför han vänder era gemensamma vänner emot dig, om han nu är så jävla mån om att få tillbaka dig?

Snart får vi besök av ängeln <3

2012-11-17 @ 12:43:16

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback