Stolthet och inga fördomar

Jag ÄLSKAR Pride!!! :D

Åh, tidigare idag tyckte jag att tiden sniglade sig fram och jag kunde bara inte fort nog få komma iväg till festivalen...men när det väl började bli dags, när jag slutat jobbet och gått hem till syrran, då började jag fega ur...tyckte att det skulle kännas så mycket enklare att bara gå hem. Men se, det gjorde jag inte! Ångestmonstret får hitta på vad fan det vill - till Pride kan det inte hindra mig från att gå! :thumbup:

Så nu har syrran och jag varit på två jätteintressanta föreläsningar och världens mysigaste festivalinvigning. Och imorgon blir det heldag! :D Massor av spännande aktiviteter väntar. Jag är helt lyrisk redan efter de här timmarna, så hur ska det då inte kännas imorgon kväll...


Malin i vimlet.


Min Pride-väska som jag köpte under förra årets festival. :)


Våra superfina talespersoner Emelie Månsson och Ellen Larsson gjorde verkligen ett jättebra jobb idag.


Jonathan Leman talade om rasism och hatets olika ansikten.


Zäta!!! :D Denna underbara människa som bjöds in till festivalen på MITT initiativ! :thumbup: Shit, jag blev verkligen helt starstrucked när jag fick syn på henne. Hade velat söka upp henne och krama henne eller något, men det vågade jag förstås inte. :blush:


Ulrika Westerlund, förbundsordförande för RFSL.


Julia Frej berättade om två barndomsminnen och sjöng "I will always love you".


Imorse upptäckte jag att nästan alla regnbågshjärtana jag hjälpte till att sätta upp i tisdags blivit nedrivna. :( Men några sitter kvar i alla fall.


Undrar när den dagen kommer komma när jag kan se naturlig ut på bild...


Avslutar inlägget med morgonens stora problem - vad jag skulle ha på fötterna. Jag ville ju göra mig extra fin, dagen till ära, och då kan man ju inte komma med en stor och klumpig foppatoffel och undrar vad folk kommer tänka och bla bla bla... Men sedan ryckte jag upp mig. "Malin, du ska gå på PRIDE, du ska vara omgiven av människor med skyhög toleranströskel - sluta fjanta dig och sätt på dig den förbannade foppatoffeln!" Och så blev det, som synes. ;)

Kommentarer
Lillasyster

Åååååh det var så mysigt! :D Och damen i rött som stod bredvid oss var ju söt :)Hahaha gums, du tror väl inte att någon på Pride går upp på scenen, greppar mikrofonen, pekar på din fot och skriker: "Alla människor i lokalen, titta på den foppatoffeln! Sticker inte den ut här idag, på detta fördomsfri evenemang där vi respekterar precis allt utom foppatofflor?!" ;)Puss

2012-05-04 @ 21:57:25

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback