Häxattack och pengaregn

Idag blev jag utsatt för en häxattack. :S Det var inte Häxan från Karmanjaka, det var en annan. Hon ringde - på mitt direktnummer - och sa bland annat att jag skulle säga till min chef att hennes chef är mycket missnöjd med hur vi hanterat det uppdrag de gett oss. :bigeyes: Jag tyckte det kändes väldigt obehagligt - det tog säkert en timme innan jag slutade skaka.

Och jag började självklart fundera över min egen roll i det hela. Har jag gjort något fel? Kunde jag agerat annorlunda? Men chefen klandrade inte mig. Han skrev ett långt mejl till The Boss i det där företaget och förklarade situationen. Han avslutade med att påpeka att det som inträffat inte beror på oss, utan på bristande rutiner hos dem.

Och han har rätt. För den som upprättat den löpande bokföringen (det var häxan som ringde) kan liksom inte ens skilja mellan debet och kredit...och det är långt ifrån det enda problemet med det här uppdraget...så det har verkligen inte varit lätt för mig att upprätta ett bokslut, ännu mindre att göra det så snabbt som de hade önskat.

Chefen förstår nog att jag är en ängslig natur, eftersom han visade mig mejlet och verkligen poängterade för mig att inget av det inträffade är mitt fel. Och jag ville bara krama honom...men det gjorde jag förstås inte. Men jag hoppas att han förstod att jag blev glad i alla fall. Det känns så himla tryggt att han alltid håller mig om ryggen på det här sättet, att han ställer sig på min sida mot bråkande kunder och sätter ner foten riktigt ordentligt. :thumbup:

By the way...jag fick min första lönespec idag. Och insåg att jag kommer bli rik imorgon. :D Det känns jättehäftigt. Men var sjutton ska jag göra av alla dessa pengar?! Kommer aldrig kunna spendera så mycket ju. Dagens I-landsproblem... ;)


Kommentarer
Livrädd

Haha! Du måste ju inte spendera alla pengar. Iallafall inte på en gång. ;)

2012-05-25 @ 14:22:31

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback