Blodsugare

Jag har blivit lite sjuk (ont i halsen). Jag har börjat epilera benen. Jag har börjat använda converse. Kort sagt, det har blivit vår. :P

Jag var på Förskingringskassan idag och ställde lite frågor om bostadsbidrag (för nu är min ekonomi verkligen på bristningsgränsen). Men faaan, vad krångligt det verkar att ansöka om det då! Man ska liksom uppge sin inkomst för de kommande två åren. Inte de gångna två åren - de KOMMANDE. :S Hur fan ska man kunna veta det?! Jag vet inte ens hur min ekonomi ser ut om ett par månader. Jag kan inte ens gissa hur den kommer att se ut nästa år.

Men men...får väl gå dit igen, när jag fyllt i rätt blankett (för idag hade jag tydligen råkat fylla i pensionärsblanketten). Men jag tänker vänta till efter måndag. För på måndag ska jag och chefen och min handläggare på Arbetsförnedringen ha möte om min yrkesframtid. Spännande! Och läskigt. Så efter måndag kommer jag förhoppningsvis ha ett lite större hum om hur mina framtida inkomster kommer att se ut.

Idag har jag förresten en väldigt söt klänning à la Sookie Stackhouse-stil på mig (den är väldigt kort och jag är väldigt medveten om att det inte är lämpligt att gå ut så lättklädd när man är sjuk)...Och lättpåverkad som jag är fick det mig förstås att vilja titta på True Blood. Så nu har kissen och jag plöjt igenom de två första avsnitten av första säsongen. Jag vet inte vad det är med min katt, men hon älskar verkligen filmer som innehåller mycket sex och/eller mycket våld. :question: True Blood är - föga överraskande - hennes absoluta favorit. Hon sitter som klistrad varje gång vi ser på det. ;)


True Blood - om katten själv får välja.


Kommentarer
Lillasyster

Hehe säger något om gangstermiljön hon växte upp i...? ;)

2012-03-02 @ 22:27:48
The Worrying Kind

Lillasyster: Yeah...Saga from Da Hood! Ystad-skräcken! ;)

2012-03-03 @ 07:43:22
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
Lillasyster

Hahaha indeed! Nice klänning förresten :)

2012-03-03 @ 14:06:52
Anna

Du kanske skulle introducera henne för Game of Thrones? Sex och våld i plenty! Och intriger som vi som inte är blodtörstiga katter kan njuta av. :)

2012-03-06 @ 18:13:05

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback