Två av tre

Idag hade jag tre möten inbokade...

1) I förmiddags kom min handläggare från Arbetsförmedlingen till kontoret för att träffa chefen och mig. Vi bestämde att jag ska få min praktik förlängd en månad. Och så pratade vi om framtiden, och det verkar på chefen som om han vill anställa mig. Han ska räkna på om han har råd med det bara. Men han tycker att jag är väldigt duktig och ambitiös och en bra avlastning för honom (det är ju bara han och jag på kontoret som jobbar med revision)...så om han kommer fram till att han har råd att anställa någon så ligger det väldigt nära till hands att välja mig. :thumbup:

2) Efter lunch traskade alla på kontoret iväg till en konferensanläggning för tre timmars skatteinformation. Jag kände mig verkligen superseriös när jag satt där omgiven av revisorer och redovisningskonsulteroch lyssnade på genomgång av krångliga nya regler. Och jag kände mig väldigt duktig när jag insåg att jag faktiskt hängde med i vad personerna där framme snackade om. :thumbup:

3) Just i detta nu skulle jag egentligen ha suttit på årsmöte i djurrättsföreningen där jag kommer att väljas till ny revisor. Jag hade verkligen tänkt gå dit. Och jag gick faktiskt dit. Men jag tog mig aldrig in genom dörren, jag stannade på trottoaren utanför och sedan gick jag hem igen. Jag vågade inte gå in. :thumbdown:


Kommentarer
Lillasyster

2 av 3 är duktigt och modigt :) krama <3

2012-03-06 @ 17:01:28

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback