Systerdag

Har haft en jättemysig dag med syrran idag. :) Helt spontant, inget inplanerat. Och så himla avslappnat! Vi tog bussen ut till Ingelsta och shoppade loss. Tittade på dansuppvisningar, åt på ett matställe "mitt i smeten" och besökte massor av olika affärer. Och det märkliga var att jag kände mig så himla LUGN.

Lugn för att vara jag alltså. Jag fick ingen panik i folkmassorna eller på bussen eller i kassaköerna. Lite jag-måste-ut-härifrån-känslor i en del butiker...men det var inte sådär outhärdligt som det kan vara, mer som ett lätt obehag.

När vi stod och tittade på dansuppvisningarna kände jag inte ens något obehag. Jag tittade mig omkring på människomassan som omgav mig, men den kändes inte hotfull som den brukar göra. Jag tänkte att jag borde bli rädd som jag brukar bli, men det blev jag inte. Jag stod där som vem som helst och hade trevligt, helt enkelt. :thumbup:

När jag kom hem och loggade in på Internetbanken, insåg jag att jag gjort av med typ ett och ett halvt tusen. Holy shit! :O Och ändå har jag massor av pengar kvar. Undrar om jag någonsin kommer att vänja mig vid detta nya rika liv... :cool:


Några av dagens inköp. Ett av mina intressen är att inreda dockskåp...och nu har jag ju äntligen råd med de dyra Lundby-möblerna. :)

Kommentarer
Lillasyster

Kalasmysigt var det <3 :) Kramas

2012-06-06 @ 19:19:50
Caroline

Vad duktig du är! :) Vore skoj att se bilder ifrån ditt dockhus :) verkar vara poppis att inreda dockhus nu för tiden! :)

2012-06-06 @ 20:51:42
URL: http://knins.wordpress.com
Kristin

Jag vet inte vad jag skulle göra av alla pengar om jag började jobba som en normal människa, så förstår att det känns konstigt! Men du vänjer dig nog så småningom ;)

2012-06-07 @ 18:21:30
URL: http://www.thechocolatebox.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback