Det är trevligt att bli positivt överraskad

Jag är ju numera tvungen att skriva månadsrapporter till min handläggare på Arbetsförnedringen. :S Det är inget jag vill göra, men jag måste ju. Och jag skickade faktiskt iväg ett mejl till henne, mycket motvilligt och i sista minuten.

Jag berättade om hur bra jag har det på kontoret, hur mycket jag har fått jobba, hur mycket jag har lärt mig och hur gärna jag vill stanna där. Inte ett ord skrev jag om mina "jobbsökaraktiviteter", och jag har gått och varit nervös över det i flera dagar nu medan jag väntat på ett svar i stil med "Redogör för vilka jobb du har sökt annars jävlar!"...fast med lite mer civiliserade formuleringar.

Och så idag fick jag detta meddelande...



Vilken lättnad! Hon fattar verkligen att det är i Körsbärsdalen jag vill vara, och hon hetsar mig inte att ge mig ut i den stora otäcka jobbsökardjungeln. :) Jag väntar ju fortfarande på besked (det kommer någon gång i juli) om huruvida jag får stanna kvar i Körsbärsdalen forever and ever, och innan dess har jag verkligen ingen lust att utsätta mig för rekryterarrovdjuren...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback