Söndagsångest på lördagskvällen

Ångestmonstret kom på visit igår kväll, och ville dra ner mig i mörkret. Men jag hade ingen lust med det, så jag satte igång Fearless-skivan och började en grundlig rengöring av badrummet.



Det hjälpte en stund. Men sedan kände jag hur rastlösheten började krypa i skinnet igen. Så då bytte jag metod - varm dusch, spetsnattlinne, hudkrämer, nybäddad säng och en fängslande bok. Det hjälpte också en stund. Men till slut fick det i alla fall bli sömntablett.

Idag har jag mått ganska bra. Det verkar som om söndagsångesten blivit lite veckovill, eftersom den kom igår kväll och inte idag. (Fast dagen är i och för sig inte slut än, så den hinner ju komma idag med.) Jag har diskat och tvättat och skurat golven. Och rensat ut en del gammal skit (typ saker som tillhör L) och plockat i ordning och dammat. Så nu är det fiiint här hemma.

Väntar med skräckblandad förtjusning på att Livrädd ska ge mig respons på romanen. Hon lovade mig det senast den 10 juni - och det är idag. Ja shit, det är faktiskt den 10 juni idag - vilket innebär att det är exakt sex år sedan jag tog studenten. Fatta! SEX ÅR!!! :O Hur kan tiden gå så himla fort?!


Kommentarer
Lillasyster

Feng shui-grej: man ska rensa bort saker som påminner om personer man inte vill bli påmind om. Det kan räcka med att det ligger nerpackat i en låda i förrådet - förrådet räknas ändå som en del av ens hem, alltså ska prylarna bort bort bort.



Tycker du var tuff som kämpade emot Ångestmonstret :) <3



Shit, det är ju länge sen... jag var ju för bövelen bara en liten snorunge ;)

2012-06-11 @ 17:17:01
The Worrying Kind

Lillasyster: Jag vet, gullunge...jag tänkte faktiskt på det du sagt om feng shui medan jag rensade. :thumbup:

2012-06-11 @ 18:42:23
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback