Suspekt fredag

Idag har jag spenderat en hel del tid på Systembolagets hemsida, samt lärt mig det bokföringsmässigt korrekta sättet att hantera rån och stölder. Har jag inte ett intressant jobb, så säg? ;)
 
Blev nästan påkörd av mammas sambo på hemvägen. Nävars, men han fick stanna för mig när jag skulle gå över ett övergångsställe. :P Jag såg bilen komma, jag tyckte den såg bekant ut, jag kände lite vagt igen registreringsnumret...och ändå kopplade inte min hjärna att det var han förrän han tutade på mig. Jag får väl skylla på att jag var så trött och hungrig...och dessutom pratade jag i telefon.
 
När jag kom hem upptäckte jag att lägenheten vägg i vägg med min är tom. Igen. Jag börjar seriöst tro att det går en currylinje igenom den...jag menar, den blir ju ledig flera gånger om året - ingen verkar vilja stanna där! :O Scary.
 
Det pågår något slags dunka-dunka-jippo i parken här intill. Hoppas att det inte kommer hålla på alltför sent. Jag är ju skittrött redan nu! :tired:
 
Hm...men några avsnitt av min nya favoritserie ska jag väl orka med i alla fall. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback