Nu vill jag hava skatteberäkning...Chefen har två kunder på besök i konferensrummet i andra änden av korridoren. Och jag ränner fram och tillbaka mellan mitt rum och kopieringsrummet och konferensrummet som den värsta Bullerby-unge för att chefen upptäcker fler och fler saker som blivit fel i deklarationen. "Skriv ut den blanketten igen", "Den här också förresten", "Nämen nu blev ju den här fel igen", "Vart har den tagit vägen, skriv ut en ny" och så vidare.

I början kände jag mig lite stolt över uppdraget. Sedan blev det jobbigt, jag tänkte att "säger han till mig en gång till så börjar jag tjuta". Det var så pinsamt att ideligen komma och störa mötet och att allting bara blev fel. :(

Men han sa till mig fler gånger utan att jag började tjuta. Och kunderna hade humor, de skrattade och sa till chefen att "det är inte lätt att jobba för dig". Och chefen kom in till mig och log och sa att det inte var någon fara. Så nu känner jag att jag håller på att "landa" och om det skulle visa sig vara några mer fel tror jag inte att det kommer kännas så farligt. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback