Malins midsommarplaner

Två dagars ledighet, och jag är redan helt förslappad. Herregud, att inte gå upp förrän klockan 7 - då brukar jag ju redan sitta på plats vid mitt skrivbord på jobbet! :O Och än så länge är det ju bara fredag - jag vill inte ens tänka på hur slö jag kommer ha blivit innan helgen är över...!
 
Men men...idag är det den hedniska fruktbarhetshögtiden som kallas midsommarafton. Men eftersom jag ogillar symboliken, är vegetarian, lever asexuellt och har blivit nykterist, tänker jag varken dansa runt midsommarstång, äta sill, ha sex eller supa mig full. Jag ska följa med familjen på en liten utflykt till ett slott några mil härifrån. Hoppas att det blir stillsamt och trevligt och inte alltför kallt (det verkar vara rätt blåsigt ute).
 
Just nu känner jag mig ganska harmonisk. En känsla som jag hoppas kommer hålla i sig ett tag. :)
 
Vi tar en liten sommarvisa på det, tror jag...
 
Balsam för själen.

Kommentarer
Lillasyster

Naaaw, alla blir helt tagna, så fint <3 :) ser ut som han bara sjunger för Andrés först, för det dröjer innan de filmar de andra som lyssnar ;)

Det är härligt, gums, behåll den känslan :)

Kramas

Svar: Haha, jag vet...det tänkte jag också på. ;) Kramar
The Worrying Kind

2012-06-22 @ 10:24:34

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback