I don't wanna do bad things with you...I just like to watch you

 
Det måste vara något allvarligt fel på mig. (Okej, det är väl flera fel på mig, men nu pratar jag om ett specifikt fel.) För hur många flator går igång på bögar?! Jag har noll intresse av killar, verkligen NOLL. Men när jag ser två killar tillsammans...fan vet vad som händer, men jävligt weird är det. :blush:
 
"Det är en fetisch", förklarar syrran sakligt. Och det kanske det är. Men den känns väldigt fucked up. Och jag fattar inte varför jag har den. (Okej, jag har teorier om det, men dem tänker jag inte dra nu.)
 
Hur som helst...när jag skrivit klart detta inlägg måste jag nog gå och ta en kall dusch eller något. För jag har tillbringat kvällen tillsammans med typ hela tredje säsongen av True Blood. Och det är en väääldigt bögig säsong...
 
 
Oj oj... :love: Ja, det förekommer förstås även heteros och flator i serien. Men det första går jag inte igång på och det andra är jag fortfarande för sårad för att riktigt kunna ta till mig på det sättet. Så...tills vidare fokuserar jag på bögarna.

Kommentarer
GeishaQ - en jävla massa skitsnack

På den här fantastiska bloggen brukar det förekomma många män tillsammans med varandra: http://maleobjects.tumblr.com/

Svar: Oj...tack så jättemycket för tipset, men jag tror att jag är lite för pryd för den där bloggen ;)
The Worrying Kind

2012-06-22 @ 10:28:51
URL: http://geishaq.blogspot.com
Lillasyster

Som jag sa, man är aldrig ensam om någonting, det finns alltid någon annan människa som har samma preferenser som en själv :)

2012-06-22 @ 10:30:23
GeishaQ - en jävla massa skitsnack

:) Allt är inte för alla. Men de har väldigt fina bilder och tjejerna som driver sidan verkar magiska. Kanske lite väl mycket fokus på killar för din smak dock. ;)

Svar: Ja, jo...lite för mycket killar. :P Om det ska vara killar, så ska de vara tillsammans. Med varandra. Annars är det totalt ointressant för mig.
The Worrying Kind

2012-06-22 @ 10:45:31
URL: http://geishaq.blogspot.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback