Ögonkontakt

Vid tvåtiden inatt väcktes jag av en katt som ville kela. :) Och då passade jag på att rengöra hennes öga. Jag var skittrött och hög på Imovane, men det gick faktiskt riktigt bra ändå. :thumbup:
 
På vägen till jobbet passerade jag en Ica-kassörska som stod och rökte. Hon brukar stå där när jag går förbi på morgnarna, och jag brukar antingen ta en liten omväg runt henne eller vara så upptagen av att välja låt på min mp3 att jag "inte ser henne".
 
Det gör mig så förtvivlad att jag gör på det här sättet. Jag menar, jag har handlat av henne i nästan två år nu. Och så hälsar jag inte ens när jag ser henne utanför affären. :S I'm not ignoring you, I have social anxiety disorder, vill jag säga till henne.
 
När jag såg henne stå där idag igen, så tänkte jag först göra som jag brukar. Men så ändrade jag mig. Tittade upp, mötte hennes blick, log och sa hej. Och hon log tillbaka och sa hej hon också. Och det kändes så jävla bra. :thumbup:
 

Kommentarer
fobisk

Blir varm inombords av att läsa detta - vad bra gjort!

2012-07-20 @ 07:21:30
Lillasyster

Härligt, gums! Bra gjort :)

2012-07-20 @ 12:09:47

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback