Jag är störd. Kom inte och påstå något annat.

Ursäkta mitt senaste inlägg. Jag var inte riktigt vid mina sinnens fulla bruk, som det så fint heter.
 
Jag sov knappt någonting inatt, trots sömntabletten. Jag vaknade hela tiden, förlamades av ångest och hade jättesvårt att somna om. :bigeyes: Såg ut som värsta nergångna knarkaren när klockan ringde imorse. Helt förstörd.
 
Kom till jobbet redan halv sju. Det dröjde några timmar innan mina kollegor dök upp, men jag hade sällskap av Ångestmonstret under tiden. Fast jag hade föredragit att vara ensam. Ångestmonstret är inget trevligt sällskap. Ibland blev det nästan så att jag kippade efter andan, jag klarade inget annat än att sitta på golvet och hålla om mig själv. Helt sjukt.
 
Efter några timmar gick ångesten ner lite (med betoning på LITE) och jag trodde att jag skulle kunna bli lite mer fokuserad på mitt jobb. Men nähädå, då började min hjärna plötsligt spela upp alla sexscener (som jag sett hittills) mellan Brian och Justin i Queer as Folk...
 
 
Liiite svårt att tänka på leverantörsskulder och momsrapporter mitt i allt detta. :blush:
 
Gaaah, varför kan inte min hjärna vara lite samarbetsvillig?! Revision revision REVISION är vad jag ska tänka på mellan 7 och 16 om dagarna. Inte ångest, inte bögar - inte något annat än siffror. Okej?!
 
Det är ett under att jag lyckades få så pass mycket uträttat som jag ändå fick idag.
 
När jag kom hem väntade min söta syster på mig i min lägenhet med en påse wienerbröd. :thumbup: Och nu ska kissen och jag lägga oss och dregla till några avsnitt av Queer as Folk. ;) Kissen vill vara med, men hon är inte fullt lika begeistrad i den här serien som i True Blood - den här tröttnar hon på efter bara ett par tre avsnitt (det är väl för lite våld och blod, antar jag)...sedan vill hon leka istället. Det vill inte jag. Jag vill se mer mer MER...! ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback