Dagsaktuellt

För att fira att alla tolvtrettioettorna (årsredovisningar med bokslutsdatum sista december) blivit granskade och inskickade till Bolagsverket i tid, bjöd chefen på prinsesstårta idag. :thumbup: Jag fick ta först (något jag alltid tycker är lite jobbigt) och chefen sa att han aldrig skulle ha klarat av att bli klar med alla revisionerna i tid om det inte varit för mig. :blush: Jag blev faktiskt rörd över att han sa så. Men eftersom jag har svårt för att hantera komplimanger svarade jag inte utan tittade bara i golvet och log lite grann.
 
 
Det börjar rycka av abstinens i mina studienerver nu, så på lunchen idag kollade jag igenom listan över höstens kurslitteratur och beställde några böcker. :P Jag har inte pluggat på hela sommaren, det känns jättekonstigt... :O Det ska bli skönt att komma igång igen. Känna pressen och stressen och prestationsångesten...ah, ljuva välbekanta känslor! ;) Det är tryggt med det som är välbekant. Det är väl därför man söker sig till det, även om det inte alltid är så bra för en.
 
(Foto: FreeDigitalPhotos.net)
 
På sista tiden har jag undvikit att gå genom parken på hemvägen från jobbet. Jag försöker intala mig själv att det är för att det är så jäkla soligt och varmt där...ingen skugga på hela sträckan ju! Men jag vet att det inte är den egentliga anledningen. Såhär års är det så äckligt mycket folk i parken om dagarna (vilket i och för sig är en konsekvens av solen och värmen, så man skulle ju kunna säga att det är för solens och värmens skull som jag undviker parken på eftermiddagarna). På morgnarna går det bra, då är det bara parkarbetarna (som jag är rädd för men går förbi ändå) och hundägarna och andra som är på väg till jobbet och en och annan alkis där. Men på eftermiddagarna - då är det barnfamiljer, fotbollsspelare, cyklister, ungdomar, fler hundägare och fler alkisar...och då går jag hellre en annan väg.
 
(Foto: FreeDigitalPhotos.net)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback