Dagens upptäckter

1. Mens + Vita leggings = Inte nödvändigtvis en katastrofal kombination (det blev faktiskt  inte en endaste liten fläck).
 
2. Karmanjaka befolkas inte enbart av ondsinta varelser. Jag kontaktade konsulten som upprättat bokslutet jag skulle granska och efterfrågade en del material som hon missat att skicka med, skulle jag möjligen kunna få det inscannat och mejlat till mig? Häxan med flera skulle i detta läge bli förbannade/stötta/irriterade/upprörda och så vidare. Men denna individ bad om ursäkt för sitt slarv och erbjöd sig att komma till Körsbärsdalen med en hel pärm med sådant jag kanske skulle kunna tänkas behöva plus mycket mer. Jag trodde knappt det var sant. :) Men faktiskt, en stund senare kom en snövit duva (det var verkligen så jag upplevde henne) inflygande med en pärm i en påse. :thumbup:
 
3. Det fördärvliga grammatikfelet ÄVEN FAST sprids i en sång som spelas på radion. Gaaah!!! :mad: Man kan inte säga ÄVEN FAST, det heter ÄVEN OM eller FASTÄN. Okej?!
 
4. Imorgon förväntas jag besöka en kund jag aldrig har träffat förut. Ensam! :bigeyes: En frågvis och ifrågasättande kund. :S Visserligen trevlig (påstår en av mina snälla kollegor, men jag vet inte om hon säger det för att lugna mig eller för att det är sant), men som troligen kommer utsätta mig för korsförhör om de bokningar jag har gjort. Och i sådana lägen blir det ju som bekant kortslutning  i min hjärna. :S Ååååh, hoppas att han inte har tid med mig när jag kommer, att jag bara behöver lämna pärmen med bokförda verifikationer och hämta pärmen med ännu icke bokförda verifikationer och sedan gå tillbaka till Körsbärsdalen.
 
 
5 (även om det är ett redan konstaterat faktum och inget jag upptäckt just idag). Nu behöver jag lite nervlugnande i form av Queer as Folk. Sedan behöver jag lite mer nervlugnande i form av Imovane.

Kommentarer
Michelle

Dina bilder är ju bara sååå underbara!

Svar: Men taaack!! :-D
The Worrying Kind

2012-07-03 @ 22:49:24
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback