Januari blir en spännande månad!

Klockan tjugo i tio i förmiddags kom jag inklampande hos syrran och väckte(!) henne (och så känner JAG mig lat för att jag sov till nio igår och till sju idag). Vi fick några trevliga timmar tillsammans, med saffransbullar och två kanske inte alltför intellektuella (men väldigt underhållande) filmer...


High School Musical och Sinbad.

Resten av dagen har jag ägnat åt matlagning. Det blev elva(!) matlådor att stuva in i frysen (det skulle nog ha blivit fler, om inte lådorna tagit slut). Jag måste ju ladda upp inför praktiken - det är mindre än tio dagar kvar nu... Jag vet av erfarenhet hur utmattad jag blir av att vara borta från hemmet en så stor del av dagen, så jag finner det högst osannolikt att jag skulle orka ställa mig och laga mat till följande dags lunch när jag kommer hem på eftermiddagen/kvällen efter mer än åtta timmars bortavaro... Alltså får jag passa på att göra det nu.

Apropå spännande saker som väntar, så ska jag på ett första Pride-möte nästa vecka. :thumbup: Jag gick ju inte på uppstartsmötet, men efteråt skickade jag ett mejl och anslöt mig till Pride-familjen via nätet. Det har blivit några mejl fram och tillbaka, men jag har inte träffat någon av dem IRL än. Men nästa vecka är det dags. Vi ska ses HEMMA hos en av medlemmarna i gruppen jag tillhör (så småningom kommer vi även att träffas hemma hos MIG, för man turas liksom om - men det vill jag helst inte tänka på i nuläget). Och flera av de andra i gruppen känner redan varandra sedan tidigare. Och de ser fram emot att få lära känna oss nykomlingar. Och man måste säkert presentera sig och vara rolig och trevlig och intressant och komma med en massa superbra idéer till festivalen...och när jag tänker närmare på det, undrar jag vad fan jag har gett mig in på! :bigeyes:

Och ändå...ändå kan jag inte låta bli att se fram emot det. :)Jag ryser nästan av den här låten. För Gabriella har scenskräck, hon blir livrädd när folk stirrar på henne. Men här kan hon äntligen släppa loss och göra det hon älskar utan att vara rädd. (Sedan får det vara hur mycket fjortisfilm det vill...den här scenen går rakt in i hjärtat på mig.)


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback