Bilder av jobbet

Tog med kameran till jobbet idag. Så nu ska ni få en liten inblick i hur det ser ut där jag tillbringar mina dagar.

Men först måste jag berätta om något som hände idag. På lunchen skulle jag vara ensam på kontoret i typ en timme...och då frågade en av kollegorna: "Tror du att du vågar svara då om det ringer?" Jag blev så glad. Liksom, jag har inte ens behövt säga något...det är en sak att de märkt att jag inte svarar i telefonen - men att de verkar ana anledningen och dessutom ha viss förståelse för den, det är bara för bra för att vara sant.

Jag sa att jag skulle försöka svara om det ringde. Och sedan satt jag och både hoppades att det skulle ringa och att det inte skulle ringa. För jag vill lära mig svara, samtidigt som det förstås är enklare om jag slipper. Men tack och lov (eller tyvärr, hur man nu ser det) ringde det inte en enda gång medan jag var ensam. Jag blev både lättad och besviken när de andra kom tillbaka utan att jag blivit tvungen att svara i telefonen.

Men men...kanske imorgon?

Nu ska ni få se lite bilder...


På väggen i kopieringsrummet sitter denna underbara lilla manick. Varje hel timme hörs ljudet av en sångfågel som kvittrar - det finns tolv olika, så det blir en för varje timme. Jättegulligt!


Toaletten (en av dem i alla fall) finns precis intill mitt rum. Tack och lov för det! Med min överaktiva blåsa behöver jag ju gå dit ett tiotal gånger om dagen...!


Det absolut bästa med mitt rum - kakelugnen med körsbären på! :D Jag ÄLSKAR den!!!


Hatobjektet nummer ett. Kontorsmonstret. Mitt dagliga helvete. Ja, ni fattar...telefonen. :( Det hjälper inte att mitt direktnummer har slutsiffran FEM (min favoritsiffra, för er som inte visste det)...


Det här är helt sjukt, men handdukarna är faktiskt försedda med Atlantis-symbolen! :D I den senaste uppsättningen av musikalen hade hela ensemblen såna här symboler målade på armarna...så jag blir jätteglad varje gång jag går på toaletten och ser de här handdukarna. :)


Fatta att det finns en HELFIGURSSPEGEL i badrummet! :D (Ja, BADrummet - här finns både dusch och ett skåp med tandborste och badlakan...man skulle faktiskt kunna bo på kontoret.) Fattas bara en våg, så skulle min utseende- och viktfixering få fritt spelrum...


The Bible.


Utsikten från mitt fönster. Jag älskar tak (jag hyser fortfarande en liten dröm om att bli sotare), så det är verkligen perfekt. :)

Jag trivs verkligen jättebra på kontoret. Hoppas att jag får stanna där, att de anställer mig när praktikperioden går ut... Inatt drömde jag att de faktiskt gjorde det.

Kommentarer
Lovisa

En sådan klocka finns som digital version om man har en MAC. Det är helt underbart! Finns ju inga fel med fågelkvitter :)

Vet inte om det finns till andra laptops men det är så värt att kolla upp det.

Det måste vara skönt att vara i en arbetslokal som inte är så typiskt kontorslokal i utseendet! ;)

Skulle jag tycka var underbart.

2012-01-31 @ 17:34:12
URL: http://apieceofapoetrymind.blogspot.com/
Lillasyster

Ååååh vad mysigt! :)

2012-01-31 @ 20:42:33

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback