Jag önskar att jag visste hur man tar sig över höga trösklar

Idag gick det jättebra på jobbet. Tack vare helgens pluggande kunde jag lösa det jag hade problem med i torsdags och fredags. :thumbup: Och så fick jag börja på en ny granskning. I början gick det hur bra som helst. Men så körde jag fast. Så klart kände jag paniken komma krypande - men jag lät den inte ta över, utan jag gick och bad om hjälp. Och sedan kunde jag klura ut resten på egen hand. :)

Nu ikväll har jag även varit hos min psykolog. Vi pratade om hur duktig jag är och hur mycket energi jag verkar ha nu för tiden. Hon sa att jag absolut inte uppfyller kriterierna för depression i dagsläget. Och det är ju såklart trevligt att höra.

Men vi pratade även om det stora orosmomentet i vardagen - att svara i telefon på jobbet. :bigeyes: Vi vände och vred på min rädsla, vad jag tror skulle kunna hända, hur jag skulle kunna hantera det och så vidare. Och till nästa gång (om en vecka) har jag fått i läxa att antingen börja svara i telefon när det ringer eller tala om för mina arbetskamrater att jag inte klarar av telefoner. :S

Jag vet inte riktigt vilket som är att föredra faktiskt. Jag VILL ju kunna svara när det ringer. Men samtidigt är jag så himla rädd för det, så det skulle ju vara skönt att lägga korten på bordet och slippa ifrån det. Men samtidigt som det skulle vara skönt, skulle det kännas som ett misslyckande. Jag vill hellre försöka. Samtidigt som jag absolut inte vill det. Åååh, varför ska det vara så himla komplicerat?!

Men bara jag tar mig över den skyhöga tröskeln, så ska det väl gå vägen. Men tröskeln är så himla hög, den står som en mur framför mig...och ångestmonstret vandrar nedanför den som en illvillig vakthund. Om jag bara hade en stege...


Kommentarer
GeishaQ - en jävla massa skitsnack

Prova att svara. Och känns det hemskt när du väl lyft på luren så släng på den igen. Samtal bryts nästan hela tiden. I varje fall på mitt kontor där jag knappt har nån täckning.Jag tror att du kommer att klara det galant! Förväntansångesten är nästan alltid värre än situationen, speciellt när tankarna fått ligga och gro och blivit små monster. Bästa sättet att döda små monster är att göra precis tvärt emot vad de säger åt en. Och attans så skönt när du dödat en. ;)

2012-01-23 @ 22:58:02
URL: http://geishaq.blogspot.com
Gaymasen

Någon sa att tar man bara bort en orm och lägger den någon annanstans så kommer den tillbaka, är väl därför de dödade den. Sen kanske den var giftig då vill de nog inte ha den på ett stort hotell :))

2012-01-24 @ 12:19:45
URL: http://gaymasen.se
Lillasyster

Hjälper det om jag sitter uppe på muren och räcker ner handen till dig, så du kan klättra över? Favvosyster <3

2012-01-24 @ 15:30:40

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback